Wat doet Dutchwebs?
 
 
 
 
 

 

Webdesign

Wij bij Dutchwebs zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites.

Wij werken met een zelfontwikkeld CMS ( Meer info ). Dit CMS maakt het voor klanten mogelijk om de inhoud en vorm van de website eenvoudig te beheren

Als klant zijnde bepaalt u wat er zoal op de website komt staan en focussen wij ons op het design en desgewenste functionaliteiten van de website.  Heeft u zelf moeite de juiste woorden te vinden om uw ideeën uit te drukken? Dan kunt u bij ons terecht. Als extra service schrijven wij zowel Nederlandse als Engelse teksten, speciaal voor u. ( Meer info )

 

Development

Het design van websites is echter niet het enige wat wij doen. Met regelmaat ontwerpen wij ook complexere systemen. Wij werken op projectbasis voor bedrijven die hulp nodig hebben bij het (door)ontwikkelen van geavanceerde (back-end) systemen.

Programmeertalen waar wij veel mee werken zijn onder andere: PHP, JavaScript, SQL, Python, HTML, CSS. Frameworks waar wij gebruik van maken zijn: Laravel, jQuery, Bootstrap & React-native.

Wij staan altijd open voor nieuwe uitdagingen en leren graag werken in uw ontwikkelomgeving! 

 

Bedrijfsautomatisering

ICT biedt ontzettend veel mogelijkheden. Dit is iets waar wij erg enthousiast over zijn. Stukken bedrijfsautomatisatie kunnen ook uw bedrijf ontzettend veel mankracht, tijd en geld besparen.

Wij bij Dutchwebs helpen u graag met het identificeren van de mogelijkheden op dit gebied door middel van een analyse van uw bedrijfsprocessen. 

Een voorbeeld van een stuk bedrijfsautomatisering dat wij ontwikkeld hebben, is een facilitair management informatie systeem (FMIS).

 

 

 

 

Dutchwebs bestaat uit een groep jonge, adaptieve enthousiastelingen die een passie voor technologie delen. Ons bedrijf is opgericht in 2014 door Nicky Kouffeld (programmeur).

Sindsdien hebben we aan veel verschillende projecten mogen werken. Soms waren dit projecten waar wij nog geen ervaring mee hadden, maar door een autodidactische instelling en een gezonde dosis optimisme komen we er altijd uit.

Na vier jaar hebben we niet alleen ervaring opgedaan op het gebied van web-design, maar ook met bijvoorbeeld native (app) development en hardware (Micro-controller/Raspberry Pi).

Ons handelsmerk is een persoonlijke behandeling: iedere wens is anders en wij geloven niet in een one-size-fits-all aanpak.

 

 

Een gratis website

Nog 2 minuten, dan bent u al online met uw eigen website!

.dutchwebs.com

Website aanmaken...

Maak website aan