Wat doet Dutchwebs?
 
 
 
 
 

 

 

Webdesign

Dutchwebs is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites.

Wij werken met een zelfontwikkeld systeem, hiermee kan een website door onze klant zelf ingericht en doorgaans vernieuwd worden. 

Terwijl onze klant de website van content (teksten) vorziet, kunnen wij ons richten op design en gewenste functionalteiten. Deze manier van ontwikkelen scheelt veel tijd. 

Wij helpen onze klanten ook graag als het neer komt op hun online vindbaarheid en het schrijven van goede teksten in Nederlands en Engels

Development

Naast het designen van websites werkt Dutchwebs ook regelmatig aan complexere systemen. Wij werken op projectbasis voor bedrijven die hulp nodig hebben bij het (door)ontwikkelen van een geautomatiseerd systeem

Programmeertalen waar wij veel mee werken zijn onderandere: PHP, JavaScript, SQL, HTML, CSS. Frameworks waar wij gebruik van maken zijn: Laravel, jQuery, Bootstrap & React-native.

Nieuwe uitdagingen vinden wij altijd interessant, we staan vaak ook open om te leren werken in uw ontwikkelomgeving!

 

Bedrijfsautomatisering

Wij vinden het ook erg interessant om met bedrijven te kijken naar mogelijkheden van ICT op de werkvloer.

Bepaalde handelingen op de werkvloer automatiseren kan een bedrijf veel mankracht schelen. En werkprocessen efficienter laten verlopen!

Dutchwebs helpt bedrijven graag met het analyseren van bedrijfsprocessen om te kunnen adviseren in de mogelijkheden van automatisering.

Wij hebben bijvoorbeeld een systeem gemaakt voor installateurs om digitaal orders op te nemen, die weer direct gekoppeld staan met de administratie.

 


 

 

 

Dutchwebs bestaat uit een groep jonge adaptieve enthousiastelingen die een passie voor technologie delen. Ons bedrijf is opgericht in 2014 door Nicky Kouffeld (programmeur).

Sinds de start hebben we aan veel verschillende projecten kunnen werken. Soms ook projecten waar wij nog geen ervaring mee hadden, maar door een self-learning additude en een gezonde dosis optimistische zijn we er tot nu toe altijd uitgekomen.

Na vier jaar hebben we niet alleen ervaring opgedaan op het gebied van web-design, maar ook bijvoorbeeld: native (app) development en hardware.

Ons handelsmerk is een persoonlijke behandeling, iedere wens is anders en wij geloven niet in een one-size-fits-all aanpak.

 

 

Een gratis website

Nog 2 minuten, dan bent u al online met uw eigen website!

.dutchwebs.com

Website aanmaken...

Maak website aan